• #
  • #
  • #
  • #
  • #


Markkeeraus - ja Metalliviirat -Anti-Slip:

Oreatec on monivälipuristimissa käytettävien synteettisten markkeerausviirojen markkinajohtaja Euroopassa. Tuotepaletistamme löytyy myös kattava valikoima pikatahtipuristimissa käytettävien metalliviiroja. OreaPly tuoteperhe kattaa kaikki standardi kuviot sekä kestävyydeltään ja ajettavuudeltaan parhaat materiaalit. Viirat voidaan toimittaa myös valmiiksi asennetuilla kiinnitysjärjestelmillä.

Kuljetushihnat:

Valmistamme kuljetinhihnoja prosessiteollisuuden tarpeisiin. Olemme erikoistuneet saumattaviin ratkaisuihin jotka soveltuvat kohteisiin, jossa hihnan vaihto perinteisillä ratkaisuilla on haastavaa. OreaBelt S tuotteet soveltuvat erinomaisesti hylkykuljetinpositioihin.

Viilukuivainverkot:

Oreatec tarjoaa kattavan valikoiman viilukuivainverkkoja.

logo title

Oreatec Oy on nopeasti kasvava suomalainen yritys, joka on erikoistunut vaativiin teollisuustekstiileihin ja suodatinkankaisiin. Yrityksen valmistus ja tuotekehitys on keskitetty Suomeen. Oma tuotantolaitos antaa myös puitteet kehitys- ja tutkimustoiminnalle. Kehitämme jatkuvasti uusia ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme.

AAA

Sijaintimme

Keksijänkatu 8, 04440 Järvenpää

Tuotantolaitos

Yhteystiedot

Jan Sievers
Toimitusjohtaja
+358 400972093
jan.sievers@oreatec.fi